Afbeelding van No-longer-here via Pixabay.

 

tekenaar gezocht!

 

Er liggen nog een aantal kinderboeken klaar om uitgegeven te gaan worden. Twee prentenboeken en een spannendverhaal voor kids van 10, 12 jaar. Voor deze boeken ben ik nog opzoek naar een illustrator of terwijl een tekenaar. 

 

Als je goed kunt tekenen en je hebt zin in een nieuw avontuur dan daag ik jou uit om te reageren. Stuur mij per mail een tekening die laat zien wat jouw tekenstijl is. Dan zal ik kijken of jouw tekenstijl bij één van mijn boeken past. 

Heb je liever een onderwerp om over te tekenen dan kan je ook een mailtje sturen zodat je aan de hand van een opdracht een proeftekening voor mij kan maken.

 

Zoals de onderstaande foto al aangeeft, ik heb geen leeftijdsgrenzen voor de nieuwe tekenaar. Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom.

 

Je krijgt altijd een reactie op jouw ingezonden tekening. En uiteindelijk zal ik voor de drie boeken gaan bekijken of het talent van één van jullie bij één van mijn boeken past en we dus samen verder kunnen gaan of niet.

 

Ik weet dat er nog veel verborgen talent is. Dus daarom daag ik jou uit om het eens te proberen. Wie weet, niet geschoten altijd mis. En wat kan er verkeerd gaan, niets toch?

 

Je kunt jouw tekening sturen naar: info@boekenvanboukje.nl.

 

 

Succes! Ik ben zeer benieuwd.

 

Afbeelding van klimkin via Pixabay.