Afbeelding van Lorri Lang via Pixabay.

 

talenten

 

Al een aantal jaar probeer ik mensen te stimuleren om hun talent te ontdekken. En eigenlijk heb ik daar twee hele goede redenen voor.

Allereerst geniet ik zelf enorm van mijn talenten. Mijn leven is zeker niet altijd makelijk, maar het uit oefenen van mijn talenten brengen zoveel vreugde. Daarom wil ik jou ook stimuleren om jouw talent te gaan ontdekken en daardoor veel vreugd in jouw leven te gaan beleven.

Zeg nooit tegen jezelf dat je iets niet kan, voordat je het eerst een paar keer geprobeert hebt.

 

Ik moet nu even denken aan tv programma's als "Hollands got talent". Hoevaak is het daar niet gebeurt dat er iemand auditie deed terwijl die al lang niet meer in zichzelf geloofde? De buitenwereld had dikwijls leihard gezegt: "Dat kan jij niet, jij kan niets."  En dat waren vaak de talenten die in zo'n programma hoge ogen gooiden bij de jury of zelfs wonnen.

 

De vreugd van het beleven van wat je kunt en hoe jij jouw creativiteit kwijt kunt binnen jouw talent is onbetaalbaar. Woh onbetaalbaar, en dan is er nog een voordeel aan het ontdekken van jouw talent buiten dat onbetaalbare voordeel.

Dat wij, ja een ander mag genieten van jouw unieke talent. In mijn zoektocht naar talent heb ik enkel nog maar 'wauw, ooh ieeee en wat mooi ",   geroepen.  En ik kan jou verklapppen dat ik niet zomaar snel tevreden ben met iets simpels. Maar er is nog zoveel verborgen schoonheid, waar ik en ik denk anderen ook heel graag van zouden genieten. Dus houd jouw talent niet voor jou zelf, maar durf te delen.  Omdat dat delen best nog een beetje spannend is en je niet op afkrakende kritiek staat te wachten, daag ik jullie dus uit om jouw talent te tonen. En uitlachen daar doe ik niet aan. Dat is zelfs kinderachtig.

 

Wat heeft het stimuleren van talenten met deze boekensite te maken?  Nou ik zal steeds een nieuwe manier zoeken voor een uitdaging om jouw talent te tonen. Dus heb je een talent, houd de website in de gaten.

Zo heb ik in het begin van de lansering van deze site al een uitdaging voor de tekenaars gegeven, in tekenaar gezocht.

 

Zo zal ik nog meer talenten zoeken, te denken valt aan muziekkanten, verhalenschrijvers enz.

 

Nogmaals houd de site in de gaten.

 

Mocht je buiten de talenten die ik de komende tijd ga zoeken door willen praten over jouw talent, dan sta ik daar altijd voor open.

 

Wat is jouw talent? Ontdek het en ontdek de vreugde die die ontdekking geeft.

 

 

Groet,

 

Boukje.

 

 

 

Talenten zijn zeer veelzijdig:

 

Afbeelding van skeeze via Pixabay.

 

Afbeelding van Pavlofox via Pixabay.

 

Afbeelding via Yan Yanta via Pixabay.

 

Zandsculpturen maken. Afbeelding van armennano via Pixabay.

 

Afbeelding van S. Hermann & F. Richter via Pixabay.

 

Maar een paar mooie talenten, maar er zijn er nog veel meer. Ontdek jouw talent en geniet!