Afbeelding van StockSnap via Pixabay.

 

de schrijfster

 

Hallo ik ben Boukje. Ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Gelderland. Ben een alleenstaande moeder van 48 jaar en heb twee lieve tieners.

 

Als tiener dacht ik: “Later als ik groot ben wordt ik apothekersassistente”, en ging die opleiding volgen. Uiteindelijk bleef ik door studeren in de medische wereld. En in de tussentijd heb ik nog allerlei baantjes gehad. Van taxichauffeur tot telefoniste tot een baantje in de supermarkt.

Rond mijn zeventiende begon ik met schrijven. Het begon met gedichten, al snel volgden er verhalen, columns, liedjes en boeken. Nu op 48 jarige leeftijd ben ik pas zover dat mijn eerste boek (augustus 2020) uitgegeven gaat worden. Er ligt nog veel werk op de plank, dat ik eerder schreef en ook omdat ik al met het vervolg van het eerste boek aan het schrijven ben, mag je op korte termijn meer verwachten.

 

Al vanaf mijn tienerjaren heb ik veel van mijn vrije tijd in ontwikkelingswerk gestoken. Onder de vlag van meerdere ontwikkelingsorganisaties heb ik mij jaren lang ingezet. Mijn sterke rechtsvaardigheidsgevoel lag hier vermoedelijk aan ten grondslag.

Naast een groot rechtsvaardigheids- gevoel ben ik een sociale vrouw met een ijzeren doorzettingsvermogen en een groot gevoel voor humor. Ons leven is zeer zeker niet over rozen gegaan en de humor met een tikkeltje zelfspot hield mij op de been.

 

Het was overigens niet enkel de humor die mij op de been hield, ook mijn geloof heeft mij houvast gegeven in het leven.

 

Eigenlijk zou ik willen zeggen: “ Als je nog meer over mij weten wilt dan raad ik jou aan om mijn boek(en) te gaan lezen.”

In mijn boek(en) ben ik zeer open over mijn leven. En ook de manier van schrijven zal maken dat je na het lezen van het boek echt een idee zult hebben dat je mij al goed kent.

 

Met andere woorden: “Ik zie er naar uit om jou in mijn boek te gaan ontmoeten.”

 

Tot snel!

 

Groetjes,

 

Boukje.

 

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay.