Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay.

 

aan het woord ...........

 

Als je een boek schrijft dan ben je als schrijfster over het algemeen wel heel veel aan het woord. Maar ik houd wel van dialoog. Zo heb ik het eerste boek 'Hoe mijn leven veranderde naar hoe het was', ook bewust vertellend geschreven in de hoop dat u als lezer het idee zou hebben dat ik u het verhaal vertel. Ik zoek in mijn boeken naar een vorm van contact met de lezer. In het ene boek zal dit meer lukken als in het andere, maar het streven zal blijven.

 

In het tweede boek over corona welke op dit moment in de maak is, heb ik dan ook bewust voor een aantal interviews gekozen in de plaats van de columns. Hierin laat ik ook graag anderen aan het woord over hun ervaringen met corona.

 

En op deze website laat ik ook graag anderen aan het woord, inplaats van enkel alleen aan het woord te zijn. 

Daarom heb ik een aantal mensen gevraagd om een stukje voor de website te schrijven. Dit kan de uitgever zijn die verteld over zijn werk, of de gene die de taalcorrecties deed. Maar in de loop van de tijd zullen er ook een drukker of een tekenaar aan het woord komen.

 

Er zijn veel mogelijkheden bij dit hoofdstuk dus we zien het wel gebeuren.

 

Iedereen die een praatwolkje krijgt op deze site zal als sub hoofdstuk aan het hoofdstuk  'Aan het woord ...'  worden geplakt. Dus klik even door om hun mooie verhalken te lezen. En in de loop van de tijd zullen er steeds meer mensen aan het woord komen, dus houd ook dit hoofdstuk in de gaten.

 

 

Afbeelding van suju via Pixabay.